Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Osiguranje od nezgode djece i učenika u Sava osiguranju
08.09.2020.

Najljepše je gledati svoje dijete kako raste i ostvaruje postavljene ciljeve, a na roditeljima je da mu taj put učine bezbrižnim i što sigurnijim. Početak školske godine pravo je vrijeme za ugovoriti osiguranje od nezgode djece i učenika, a ovaj proizvod u Sava osiguranju pokriva rizike od kojih su neki jedinstveni na tržištu. Nezgode ne možemo predvidjeti, ali možemo ublažiti njihove posljedice.

Učeničko i studentsko doba s pravom se smatraju fizički najaktivnijim dijelom života. Osim obveznog tjelesnog odgoja, djeca se nađu u mnoštvu situacija koje su odlične prilike za učenje, ali ponekad mogu poći po krivu.

Djeca su stalno u pokretu, a lista aktivnosti od kojih mnoge predstavljaju i određene rizike je dugačka: penjanje na stabla, vožnja bicikla, trčanje po hodnicima i stubištima, utrkivanje na igralištu i slične aktivnosti uobičajeni su dio djetinjstva.

Kome je namijenjeno ovo osiguranje od nezgode

Upravo zbog toga se osiguranje od nezgode često smatra standardnim dijelom dječjeg, učeničkog i studentskog razdoblja života. Pogotovo kada se uzme u obzir da se cijena osiguranja kreće već od 20 kuna.

Vaši najmiliji osigurani su 24 sata dnevno što uključuje i školske izlete. Osiguranje od nezgode može se ugovoriti i nakon početka školske godine, a osigurateljno pokriće vrijedi za cijeli svijet.

Osiguranje od nezgode djece i učenika namijenjeno je djeci, učenicima i studentima, a osigurati se mogu osobe do 26. godina starosti koje imaju odgovarajući status, poput učenika, studenta, izvanrednog studenta. Također se mogu osigurati i djeca predškolske dobi. Dobro je znati i da se osiguranje ugovara na razdoblje od jedne godine.

Od kojih sve rizika možete osigurati vaše dijete

Kako bi vaše dijete krenulo u novu školsku godinu s dodatnom dozom sigurnosti, pripremili smo dva tipa osigurateljnih pokrića: za djecu do 14 godina i za djecu iznad 14 godina starosti, a kombinacije ugovaranja različitih rizika su mnogobrojne.

Polica osiguranja od nezgode djece i učenika primjerice uključuje osiguranje u slučaju invaliditeta, naknadu za lom kosti, troškove liječenja uključujući kozmetičku operaciju, naknadu roditelju u slučaju odsutnosti s posla zbog nezgode djeteta mlađeg od 14 godina ili primjerice rentu za slučaj nezgode.

Posjetite nas u zastupstvima Sava osiguranja, d.d. - Podružnica Hrvatska u Rijeci na adresama:

Ciottina 22, tel. 051 627 780

Osječka 37, tel. 051 512 780; Osječka 39, tel. 051 614 686 ili

Preluk b.b., tel 051 614 688

u radno vrijeme od ponedjeljka do petka 8-16 sati - informirajte se o svim paketima osiguranja od nezgode, a i o ostalim proizvodima iz naše sveobuhvatne ponude.

Posjetite nas i na našem webshopu i osigurajte vaše dijete online

Nikad sami u nezgodi uz Sava osiguranje.
Prijava na newsletter