Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
PBZ, PGŽ i HNK Rijeka potpisali ugovor o donaciji
11.12.2015.

HNK Rijeka, Primorsko-goranska županija i Privredna banka Zagreb potpisali su ugovor o donaciji kojim će se osigurati sredstva za rad Školi nogometa HNK Rijeka. Ovo je nastavak uspješne suradnje kojom Privredna banka daje financijsku podršku i usmjerava sredstva s ciljem promocije sporta. Ugovor su potpisali Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije, Božo Prka, predsjednik Uprave PBZ-a i Vlado Čohar, direktor HNK Rijeka.

- Zahvaljujemo se na ovoj hvale vrijednoj inicijativi i jer se već nekoliko godina prepoznaje naš rad i naše nastojanje da ulažemo u razvoj ovih mladića kako na terenu tako i izvan njega. Poznato je da smo uz podršku Županije pokrenuli niz projekata kojima je cilj od naših mladića napraviti bolje sportaše, ali prije svega i bolje ljude. Stoga, ova donacija predstavlja i obavezu da u nadolazećem razdoblju nastavimo s tim trendom, donaciju ćemo iskoristiti namjenski i djeca naše Škole nogometa će višestruko profitirati - rekao je Vlado Čohar, direktor HNK Rijeka.

U videu pogledajte što su o suradnji izjavili Zlatko Komadina i Božo Prka

PBZ, PGŽ, HNK Rijeka – potpisivanje ugovoraPrijava na newsletter