Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Počeo bijeli tjedan
15.10.2013.

U Klubu mladih Rijeka počeo je tjedan posvećen Hrvatskom nogometnom klubu Rijeka,  toleranciji i borbi protiv nasilja na tribinama. 

Motivirani ružnim i nepotrebnim scenama na istočnoj "obiteljskoj" tribini riječke Kantride na utakmici Rijeke i Hajduka momci iz Kluba Mladih odlučili su se aktivno uključiti u borbu protiv nasilja i nasilnika na tribinama. 

Oni se žele i aktivno uključiti u kampanju HNK Rijeke za povratak na tribine kompletnih obitelji. U tu svrhu Klub mladih Rijeka pripremio je za korisnike programa Bijelog tjedna i svoje članove 30 besplatnih ulaznica za E tribinu za narednu domaću utakmicu HNK Rijeke koja se igra ove subote od 15:00 protiv NK Zadra,ali i bogati program. 

U ponedjeljak se u klubu mladih gledao povijesni susret Rijeke i Reala iz Madrida (3:1) a uz druženje s Markom Leškovićem i Kristijanom Čavalom a najavljen je cjelotjedni program. 

O tome više u video prilogu....

Sinoć je i počeo turnir u stolnom nogometu gdje će a najbolje 4 ekipe osvojiti besplatne ulaznice za subotnju utakmicu Rijeke i Zadra. Osim toga pobjednik kući nosi 120kn i još neka iznenađenja. Izdvajamo i četvrtak kada će se u radionici izraditi i transparent koji će se izložiti za vrijeme utakmice Rijeka-Zadar na istočnoj tribini stadiona. Za sve sudionike radionice pripremljene su besplatne karte za E tribinu i osvježenja.Petak je rezerviran za DJ EOL i njegov nastup u bijelom...a cijeli dan trajat će i nagradni kviz na službenim 'fejs' stranicama kluba. Pripremite se na pitanja o HNK Rijeci i stadionu pod stijenama Kantride...oni najbrži osvojiti će besplatne ulaznice i poklone iznenađenja. Od 15:00 za sve one koji ne mogu na istočnu tribinu,organizira se gledanje utakmice Rijeka-Zadar u Klubu...a od 21:00 u Klubu počinje BIJELA NOĆ prepuna iznenađenja...Za sve koji imaju želju i mogućnost da se uključe u program Bijelog tjedna Kluba mladih Rijeka više informacija mogu dobiti na http://www.klubmladihrijeka.hr/ ili https://www.facebook.com/klubmladihrijeka
Prijava na newsletter