Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Ponesite šalove na utakmicu i navijajte za Rijeku!
27.11.2015.

Od utakmice protiv Istre 1961 HNK Rijeka započinje s novom navijačkom kampanjom u čijem je središtu navijački rekvizit - šal. Plan je da svaka utakmica, u trenucima prvih taktova himne HNK Rijeka, započne s visoko uzdignutim šalovima na tribinama, te se na taj način upotpuni dosadašnji navijački dekor.

Iz kluba su najavili da će na semaforu netom prije izlaska igrača iz tunela prikazati prigodni video koji će poslužiti kao svojevrsna smjernica u svladavanju novih navijačkih vještina u čemu će pomoći i Pešekan, maskota Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Smisao ove ackije, među ostalim je, i podizanje atmosfere i adrenalina, stvaranje još pozitvnijeg navijačkog ozračja na stadionu HNK Rijeka.

Ova akcija nije jednokratna, odnosno ne odnosi se samo na utakmicu s Istrom 1961, već je želja da to postane tradicija i način na koji će se iskazivati privrženost i ljubav prema klubu.

Upravo zato iz HNK Rijeka pozivaju sve navijače i simpatizere da od ogleda s Istrom na domaće, ali i gostujuće utakmice, ponesu šal najdražeg kluba i visoko ga podignu u zrak jer: Zajedno smo Rijeka!

Foto Marko Gracin/Novi list
Prijava na newsletter