Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Postanite član HNK Rijeka za novu sezonu!
24.06.2020.

Sa zadnjim danom svibnja završilo je članstvo u Klubu HNK Rijeka za sezonu 2019./2020., a od četvrtka (4. lipnja) počeo je upis i obnova članstva za nadolazeću 2020./2021.

Uobičajena cijena članarine u iznosu od 100,00 kuna osigurat će vam značajne popuste prilikom kupovine novih godišnjih kompleta ulaznica,pojedinačnih ulaznica svih Jominih proizvoda u Fan Shopu Centar te ostale pogodnosti klupskih partnera i sponzora uz predočenje članske iskaznice (više na www.nk-rijeka.hr/hnk-rijeka/clanstvo).

Za naše buduće članove i dalje vrijede pogodnosti koje mogu ostvariti sa svojom članskom iskaznicom u Sava osiguranju, Maritermu, Ludwigs Beer Shopu Kukuljanovo, Foto Kurtiju.

Učlaniti se možete putem portala moja.nk-rijeka.hr, dostavom pristupnice (odrasli) i potvrde o uplati na mail podrska@nk-rijeka.hr ili putem pošte.

Za djecu do 16. godine članstvo u Klubu HNK Rijeka je besplatno i vrijedi do 16.rođendana, a moguće ih je učlaniti slanjem pristupnice (dječja) putem navedenog maila podrške ili poštom.

Izrađene iskaznice zasad će se dostavljati isključivo putem pošte na kućne adrese naših budućih članova.

Učlani se i ti, budi dio velike i vjerne obitelji HNK Rijeka obitelji i u sezoni 2020./21.!

#ZajednosmoRijeka! #najdražaRijekovraćamsetebi
Prijava na newsletter