Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Predstavljanje sponzora HNK Rijeka: Joma sport
10.05.2019.

Španjolski proizvođač sportske opreme JOMA službeni je sponzor i tehnički partner HNK Rijeka od početka sezone 2018./ 2019., a zajednička suradnja dogovorena je i za naredne 3 sezone!

Od svog osnutka 1965. god., Joma Sport proširila je svoje poslovanje u više od 70 zemalja diljem svijeta te u svom asortimanu ima zastupljenu široku paletu sportskih proizvoda i rekvizita koje koriste mnogi vrhunski sportaši i ekipe. Sve proizovde ovoga branda možete pogledati na njihovom webu: https://www.joma-sport.com/

Inače, da se zaista radi o vrhunskim i cijenjenim proizvodima govori i činjenica da je HNK Rijeka ovim ugovorom postao dio sportske obitelji zajedno s renomiranim europskim klubovima poput  „Atalante“, „Espanyola“, „Villareala“, „Swansea Cityja“ i „Toulousea“, a ubuduće i sa „TSG 1899 Hoffenheimom“. Naime, svi ovi klubovi također imaju uspješnu suradnju s vodećim španjolskim sportskim brendom.

Provjerite Joma ponudu dresova i ostalih sportskih rekvizita na https://shop.nk-rijeka.hr/
Prijava na newsletter