Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Predstavljen Anas Sharbini
24.05.2013.

Nakon potpisivanja ugovora na dvije godine uz opciju produženja na još dvije,Anas Sharbini i službeno je predstavljen na konferenciji.

Anas Sharbini i sportski direktror Srećko Juričić obratili su se prisutnim brojnim novinarima: - Jako sam sretan što sam ponovo doma,bile su prve riječi našeg Anasa,Presretan sam što sam se vratio kući i što mogu nastaviti tamo gdje sam prije četiri godine stao. Rijeka je pokazala veliku želju da me vrati na Kantridu. To je i za mene bila najbolja opcija. Jedva čekam da počnu treninzi i prve utakmice,dodao je još Anas.

- Ugovor smo potpisali na dvije godine s opcijom produženja na još jednu. Izuzetno sam zadovoljan što smo dobili kvalitetnog igrača. Zadovoljan sam i što smo doveli igrača koji voli svoj klub. Ovo je samo još jedna korak u stvaranju jače ekipe za iduću sezonu,dodao je sportski direktor Srećko Juričić.

 

 

 

 
Prijava na newsletter