Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
“Priđi mi bliže”: dođite u nedjelju na Korzo i podržite učenike Centra za autizam
07.04.2017.

Povodom svjetskog Dana autizma Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka, glazbenik Damir Urban i Centar za autizam Rijeka organiziraju veliki humanitarni koncert pod nazivom "Priđi mi bliže" s pratećim humanitarnim akcijama. Sav prihod koji će se skupiti bit će utrošen na izgradnju Senzornog parka Centra za autizam.

Koncert će se održati na Korzu, u nedjelju 9. travnja 2017., u 17 sati. Ulaz je slobodan. Na koncertu će nastupiti vrhunski glazbenici: Damir Urban & 4, En Face, Pehlin Kings, Ivan Dečak, Neno Belan, Beatles Revival bend, Leo Rumora (ex Ogledala), Dean Škaljac (ex Grad), Boris Štok, Gane Rimatore, poznati glumci Olivera Baljak i Alex Đaković i posebni gosti iznenađenja.

Posebnost koncerta je što će učenici Centra za autizam okupljeni u bend "Riječki dečki" sa svakim bendom i pjevačem otpjevati i odsvirati jednu pjesmu što je jedinstven događaj u Hrvatskoj, a i šire. Kako su učenici Centra za autizam veliki navijači HNK Rijeka tako će i na koncertu dati podršku svom najdražem klubu, te će s glazbenikom Gane Rimatore-om otpjevati navijačku pjesmu "Reci riječi Rijeci", odjeveni u majice s obilježjima kluba.

Tijekom trajanja akcije (od 3. do 9. travnja ) na Korzu će biti postavljen štand na kojem će se moći donirati 20 kuna za humanitarne čestitke, kupiti majice i proizvodi od drva izrađeni u drvnoj radionici Centra.

Tijekom trajanja koncerta sponzor Foto Kurti će fotografirati građane s poznatim osobama, a prihod od prodaje fotografija će donirati za izgradnju senzornog parka. Pozivamo sve navijače HNK Rijeka da svojim dolaskom podrže humanitarnu akciju.

Koncert-mail-flyer
Prijava na newsletter