Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Pripreme ŠN Rijeka: nova snaga se stvara…
28.07.2020.

Mladi iz Škole nogometa HNK Rijeka snaga su u nastajanju. Ona sve jasnije i s pozitivnom ofenzivom dolazi do izražaja ne samo u gradu, već se o ovim dečkima naslućuje u cijeloj nogometnoj Hrvatskoj. Godinama su, polako, zajedno sa svojim voditeljem Edom Flegom i trenerima gradili "u tajnosti".

Marljivo, uporno i maksimalno aktivirani posvetili su se svakom treningu i slušali sve poticaje svojih trenera. Prvi među njima stigli su i do seniorske ekipe, čiji su važan dio, i ne može se poreći, u svaku borbu ulaze kao lavovi svjesni da im je svaki pokret na terenu sada "na public", ali ulaze i motivirani da se što prije stope s cijelim timom i da svojom igrom obogate "Rijeku".

Na tom im putu pomaže svako ohrabrenje koje mogu dobiti. Svjesni su očekivanja, ali i svih faza uspješnog nogometnog puta. S preskakanjima ijedne od njih ne ide.

Kako izgleda trening juniora pogledajte u fotogaleriji, a kako se nadograđuje moderni riječki nogomet pogledajte u videu u kojem Jakov, Borna, Veldin, Noel, Antonio, Filip, Dominik i Noa testiraju skok eksplozivnosti (counter movement jump) dok ih pozorno oko kondicijskog trenera Hrvoja Josipovića prati preko posebnog softvera.

Pripreme HNK Rijeka – juniori (14)
Škola nogometa HNK Rijeka – pripremePrijava na newsletter