Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Prisjetite se prve utakmice Matjaža Keka na klupi Rijeke
09.03.2018.

Prošlo je točno pet godina od kada je Matjaž Kek prvi put sjeo na klupu Rijeke. Teško je tada bilo zamisliti da će to biti početak jednog predivnog putovanja za sve navijače Rijeke.

Brojke su sve već napisane, naslov prvaka prošle sezone bila je kruna koju su svi čekali. Ždrijeb je bio takav da je Matjaž Kek prije pet godina krenuo na svoj put s Rijekom protiv Intera, a u nedjelju ga očekuje novi ogled upravo protiv zaprešićkog sastava.

Protiv Intera krenuo je pobjedom 2:1 pogocima Kreilacha (20') i Cesareca (34') poništivši rano vodstvo Intera preko Oršića (1'). Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, tada je bio na golu Rijeku, a u igru je u 85. minuti ušao Kristijan Čaval koji danas radi u Školi nogometa HNK Rijeka.

Utakmicu su počeli: Ivan Mance, Lukasz Mierzejewski, Matija Škarabot, Luka Marić, Dario Knežević, Josip Brezovec, Vedran Jugović, Damir Kreilach, Leon Benko, Mehmed Alispahić i Danijel Cesarec, dok su u igru ušli Andrea Mutombo, Anotonini Čulina i Kristijan Čaval.

Prisjetite se kako je Matjaž Kek počeo svoj put na klupi Rijeke

Matjaž Kek – prva utakmica na klupi RijekePrijava na newsletter