Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Nekategorizirano
Pročitajte odgovore na najčešća pitanja navijača
03.12.2015.

Dragi članovi, pretplatnici, navijači i simpatizeri HNK Rijeka.

Tijekom proteklog perioda zaprimili smo veliki broj vaših upita, savjeta i prijedloga. Na tome Vam zahvaljujemo! Izdvojili smo pitanja koja se najčešće ponavljaju.

Na našoj stranici uskoro ćemo otvoriti posebnu rubriku s pitanjima i odgovorima koju ćemo ažurirati s najčešćim pitanjima i tu ćete moći pronaći potrebne informacije.

Koristimo priliku da Vas još jednom podsjetimo da sve upite pošaljete isključivo na email adrese:

info@nk-rijeka.hr

ulaznice@nk-rijeka.hr

Najčešća pitanja:

1. Broj češljeva na Istoku

Analiziramo postojeće stanje koje je planirano i napravljeno sukladno svim parametrima propusnosti tzv. češljeva. Postoji problem u određenom vremenskom intervalu pred sam početak utakmice te stoga još jednom apeliramo na sve posjetitelje da private našu sugestiju te da na stadion dođu najkasnije sat vremena pred početak utakmice. U klubu konstantno radimo na osmišljavanju sadržaja koji bi boravak u krugu stadiona i na tribinama prije početka utakmice učinio zanimljivim. Bez obzira na tu činjenicu, već razmatramo mogućnost postavljanja dodatnog “češlja” za sektore I1, I2, I3 na temelju dosadašnje evidencije broja posjetitelja i ulaza po vremenskim intervalima.

2. Osvjetljenje na prilazu istočnoj tribini

Rasvjeta je postavljena i biti će aktivna na svim utakmicama kluba

3. Podignuta ograda između sektora I3 i I4

S obzirom da je na tribini Istok u sektorima I4 i I5 niža cijena pretplatničke ulaznice nego u ostalim sektorima te tribine, te da se za spomenuta dva sektora ulaznice prodaju pod posebnim uvjetima u suradnji sa klubom navijača “Armada”, kao trajno rješenje postavljena je ograda poradi razdvajanja posjetitelja kako bi se spriječili eventualni prelasci iz sektora u sektor, a samim time i kršile odredbe čl. 4. st. 1. podst. 11. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. Uvjeti prodaje bili su jasno definirani od samog početka i usklađeni sa potrebama i zahtjevima kluba navijača “Armada”. Također napominjemo kako su spomenuta dva sektora u potpunosti odvojena i u prostoru ispod tribine te kako imaju zasebnu kontrolu ulaza.

4. Kontrola alkohola u krvi od strane policije u prostoru stadiona

Dosadašnja praksa i iskustvo u organizaciji utakmica na stadionu HNK Rijeka pokazala je odličnu komunikaciju svih službi koje su uključene u organizaciju utakmice. Na redovitim sastancima koji se organiziraju pred svaku utakmicu analizira se svaki aspekt organizacije i svima nam je zajednička želja da se navijači ugodno osjećaju u prostoru stadiona, da na isti dođu ranije i da nesmetano konzumiraju ponuđeno piće. U konstantnoj komunikaciji s policijom radimo na tome da se u prostoru stadiona svi osjećaju ugodno ali ingerenciju za provođenje određenih odredbi zakona nemamo niti se možemo miješati u provođenje istih.

5. Nepravovremeno odgovaranje na upite na ulaznice@nk-rijeka.hr

Naša pojačana aktivnost upravo je i pokrenuta s ciljem unaprijeđenja komunikacije sa članovima i navijačima kluba.  Svjesni smo činjenice da zbog niza objektivnih okolnosti nismo bili dovoljno ažurni u onome što nam je u vrhu prioriteta, a to je upravo dvostrana komunikacija sa najvjernijim javnostima kluba. Na tome se ispričavamo i još jednom pozivamo sve da budu i dalje aktivni kroz spomenute kanale komunikacije a nadamo se da ćete uvažiti činjenicu da na neka pitanja nećemo biti u mogućnosti odmah odgovoriti već u nekom smatramo pristojnom roku od maksimalno 48 sati.

6. Povrat novca - Istočna tribina

Želimo još jednom pojasniti da je plan prodaje paketa ulaznica za sve sektore stadiona HNK Rijeka bio rađen na način da se zaštite postojeći i dugogodišnji vlasnici paketa i članovi kluba. Tako su svi oni koji su a Kantridi bili u jednoj od te dvije kategorije dobili prije svega povlaštenu cijenu, a također i zaštićeni vremenski rok u kojem im se garantralo sjedeće mjesto. Sektori I4 i I5 su zaštićeni sektori koji su u prodaju išli pod strogom kontrolom kluba navijača “Armada” s kojima je dogovorena i posebna povlaštena cijena. Cijena za sektore I1, I2 i I3 je također bila povlaštena ali nije u korelaciji sa posebnom unaprijed dogovorenom cijenom za sektore I4 i I5. Preduvjet za kupovinu paketa za te sektore ovisi o mišljenju kluba navijača “Armada” i  pod njihovom je kontrolom. Također želimo naglasiti da su ta dva sektora u potpunosti odvojeni ogradom  kako u prostoru iza tribine tako i na samoj tribini. U klubu smo dodatno izašli u susret određenim skupinama navijača pa smo tako svim nezaposlenima, studentima i umirovljenicima omogućili povlaštenu kupovinu paketa ulaznica za sektor I1.

7. Prepuštanje mjesta/Ustupanje mjesta

Zbog objektivnih razloga, osmišljavanja pozicije info pointa i operativnog početka rada ispričavamo se svima koji nisu pravovremeno dobili traženu uslugu. Trenutno smo u potpunosti spremni na sve upite kroz naš info point koji se nalazi na samom ulazu u kamp a upite zaprimamo i obrađujemo i kroz već poznate kanale komunikacije ulaznice@nk-rijeka.hr 

8. Mogućnost ulaska i organiziranog razgledavanja kampa

Kada se svi građevinski radovi u kampu završe osmisliti ćemo razne aktivnosti i javnost će svakako imati mogućnost  posjetiti i razgledati kamp u sklopu raznih projekata kao što su na primjer  dani otvorenih vrata. Prvenstvo će svakako imati članovi kluba. Trenutno u strogo kontorliranim uvjetima razgledavanje omogućavamo školama i vrtićima  sa područja PGŽ-e u sklopu aktivnosti “Rijeka prijatelj djece”

9. Ponuda pića (pive)na šankovima

HNK Rijeka je sa koncesionarom sklopila partnerski ugovor a ponuda je sastavni dio  ugovora. Ponuda je limitirana na ponudu iz njihovog asortimana. Bez obzira na tu činjenicu, sa partnerom surađujemo na način da ćemo pokušati obogatiti ponudu drugim pićima. Još jednom podsjećamo da na svim utakmicama pod ingerencijom UEFA-e kao i na svim utakmicama visokog rizika točenje alkoholnih pića nije dozvoljeno odnosno, na snazi je odluka o 0 promila što znači da se ne može konzumirati niti radler.

10. Parking za korisnike na sektoru Z6/Z7

Zbog limitiranog broja parkirnih mjesta u kampu HNK Rijeka nismo u mogućnosti ponuditi parkirna mjesta svim vlasnicima paketa ulaznica na zapadnoj tribini. Konstantno pratimo trend popunjenosti parkinga i radimo na tome da kroz razne aktivnosti omogućimo ljudima lakši pristup stadionu. Jedna od tih aktivnosti je partnerski ugovor sa tvrtkom Taxi Cammeo koja u kampu ima svoj Cammeo point.

11. Korištenje invalidskih mjesta

Ured kluba konstantno komunicira sa korisnicima invalidskih mjesta. Spomenuta mjesta ne mogu se rezervirati i besplatna su. Svi naši korisnici koji imaju određeni stupanj invaliditeta imaju mogućnost obratiti se klubu i zatražiti korištenje tih mjesta a naravno da se u klubu ovisno o njihovim potrebama i određuje protokol od utakmice do utakmice. Informacije se mogu dobiti na e-mail adresi info@nk-rijeka.hr

12. Mogućnost prolaza od istočne do zapadne tribine

Kao što smo u više navrata isticali, stadion HNK Rijeka je zamjenski stadion unutar obuhvata trening kampa. Samim time i linije komunikacije su prilagođene u prvom redu funkcioniranju objekta u sustavu trening kampa. U urbanističkim planovima Grada je gradnja ceste iznad sjevernog djela kampa koja će svakako olakšati put komunikacije između zapadne i istočne tribine ali napominjemo da će kontrola ulaza koja je sada postavljena ostati na snazi.

13. Mogućnost pristupa u fan shop za svih, ne samo za one koji imaju ulaznicu za zapadnu tribinu. (Možda smisliti neki kiosk/štand ili nešto za one s istočne tribine).

S obzirom na postojeći sustav kontrole ulaza te ranije definiranih linija komunikacije, vlasnici ulaznica sa istočne tribine ne mogu pristupiti fan shopu u sklopu zapadne tribine. Zbog toga, a vodeći se upitima navijača, organizirali smo prodajno mjesto na prilazu istočnoj tribini. Podsjećamo da spomenuta prodajna mjesta rade samo u vrijeme utakmica. Inače, dva fan shopa u kojima se može kupiti ekskluzivna roba iz asortimana kluba nalaze se na već poznatim lokacijama na stadionu na Kantridi te na riječkom Korzu. Više informacija možete dobiti na: www.fanshop-rijeka.com
Prijava na newsletter