Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Prošle su dvije tužne godine bez Božidara Matijevića
22.09.2018.

Prošle su dvije tužne godine od kad nas je napustio je Božidar Matijević, voditelj Akademije Abuja, nogometaš, trener...

Vrijeme leti nevjerojatnom brzinom, teško je zamisliti da već dvije godine nema čovjeka koji je svojom dobrotom, vedrinom i nevjerojatnom snalažljivošću oduševljavao sve oko sebe.

Otišao je Božo prije dvije godine, samo nekoliko dana prije 53. rođendana. Opaka bolest nažalost nikad ne bira i nema razumijevanja za sve one, kojima je u srcu njegovim odlaskom ostala jedna velika praznina.

Nogomet ga je odveo s njegove Kantride, igračke i trenerske dane proveo je u mnogim stranim zemljama, a najveću satisfakciju doživio je u eri Damira Miškovića vodeći Akademiju Abuja s kojom je osvojio Kvarnersku rivijeru.

I Damir Mišković, predsjednik Rijeke, ponosno je istaknuo: "Vjerujte mi kada u Abuji pitate za Božu Matijevića, svi znaju za njega. Odradio je sjajan posao u Abuji"

Nogomet je uvijek bio glavna tema razgovora kada je naš Žo bio u pitanju, do zadnjeg trenutka disao je i živio je najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Kako vrijeme prolazi, bol polako nestaje, brišu se tužna sjećanja na tešku borbu s bolesti, a ostaju one vesele uspomene i anegdote koje život piše. A kada je naš Žo bio u pitanju njih nije nedostajalo.

I zato ćemo ga zauvijek pamtiti po dobroti i vedroj naravi.
Prijava na newsletter