Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad : 23. kolo
Regulacija prometa uoči utakmice protiv Lokomotive
03.03.2017.

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati). I uoči utakmice protiv Lokomotive vrijedit će regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što je vrijedila kroz cijelu sezonu.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice.

Dakle, uoči ogleda s Lokomotivom moći će se parkirati od 15 sati, te se vozila mogu ostaviti na vanjskim trakama do 20 sati.

Stadion se otvara sat i pol prije početka utakmice odnosno u 15.30  sati. Pozivaju se svi posjetitelji da krenu ranije na stadion s obzirom da su moguće gužve na izlazu s riječke obilaznice, čvor Rujevica zbog radova na izgradnji novog rotora gdje trenutno prema važećoj prometnoj regulaciji nije moguće s obilaznice skrenuti prema stadionu HNK Rijeka.
Prijava na newsletter