Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL : 4. kolo
Rijeka – Austria: obavijest vlasnicima kompleta ulaznica na zapadnoj tribini
30.10.2017.

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Austriju Beč u utakmici četvrtog kola Europske lige.

U ponedjeljak i utorak pretplatnici sektora Z6, Z4 (red od 3-7, mjesta 34-43) i pretplatnici Z8 (red 3-7, mjesta 1-10), ako nisu iskoristili ponuđenu opciju kupovine paketa na nekom drugom slobodnom sektoru, imaju mogućnost kupnje pojedinačne ulaznice za Austriju Beč, uz obvezno predočenje pretplate.

Naime, navedena mjesta za utakmicu protiv Austrije Beč preuzela je UEFA i vlasnici kompleta imaju mogućnost kupiti bilo koje drugo slobodno mjesto na stadionu. Ulaznice se mogu izdavati isključivo na ime i prezime koje se nalazi na članskoj iskaznici i jedna osoba na jednu člansku iskaznicu može kupiti jednu ulaznicu.

U ponedjeljak i utorak, ujedno se mogu kupiti paketi za sjever isključivo za članove HNK Rijeka ili KN Armada. Paketi se također mogu kupiti isključivo na ime i prezime osobe koje se nalazi na članskoj iskaznici.

U srijedu i četvrtak u prodaju kreću pojedinačne ulaznice.

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka je od 15 do 19 sati.
Prijava na newsletter