Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL : 4. kolo
Rijeka – Austria: priopćenje za navijače
02.11.2017.

Zbog velikog interesa naših navijača vezano za održavanje utakmice 4. kola Europa lige između HNK „Rijeka“ i FC „Austria Beč“ obavještavamo o sljedećem:

Ulazi na stadion se otvaraju sat i pol prije početka utakmice odnosno u 17:30 sati, pa molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima i kašnjenje na početak utakmice.

Od strane predstavnika FC „Austria“ obaviješteni smo da su sve ulaznice (412) namijenjene za njihove navijače prodane te se očekuje u potpunosti ispunjen kapacitet gostujuće južne tribine.

Kao i uvijek do sada kada su u pitanju međunarodne utakmice u sustavu UEFA-e na stadionu neće biti točenja alkoholnih pića.

Dobivenim odlukama disciplinske komisije UEFA-e u više navrata uvjerili smo se da međunarodna natjecanja u slučaju nepoštivanja sigurnosnih odredbi iz pravilnika ili bilo kojih vrsta uvredljivog skandiranja donose i vrlo rigorozne sankcije. S obzirom na to da naš klub ima status recidivista zbog paljenja pirotehnike i diskriminacijskog skandiranja ukoliko ponovo budemo prijavljeni zbog nedoličnog ponašanja navijača prijeti nam uz visoku novčanu kaznu i ono najgore za sve nas, a to je odigravanje sljedeće domaće utakmice Europa lige bez prisustva navijača.

Stoga posebno molimo sve naše navijače da se tijekom utakmice pridržavaju uputa redara odnosno da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima. Također Vas molimo da se suzdržite od uporabe pirotehničkih sredstava, od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. „hukanja“, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle vrlo rigorozne sankcije (novčane kazne i/ili zatvaranje dijela ili cijelog stadiona) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače u odlučujućim europskim utakmicama koje nas očekuju.

Vjerujemo u vas i nadamo se da će utakmica proteći u pozitivnom ozračju i korektnom navijanju. I ovim putem se želimo zahvaliti svim našim navijačima zbog podrške koju pružate našim dečkima na travnjaku. Samo uz vas i vašu podršku sa tribina možemo dočekati proljeće u Europi pa zato pokažimo svi zajedno da je Rijeka najbolje od svega!
Prijava na newsletter