Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Kup
Rijeka – Osijek: obavijest o povratu sredstava
22.05.2020.

Dragi navijači i navijačice,

zbog pandemije bolesti COVID-19 i uputa nadležnih institucija utakmica polufinala Kupa Hrvatske između Rijeke i Osijeka (stadion HNK Rijeka, 31. svibnja, 20.15 sati) igrat će se pred praznim tribinama.

Svi navijači koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu, te žele ostvariti povrat novca (neovisno o načinu plaćanja), dužni su poslati zahtjev za povrat novca na podrska@nk-rijeka.hr s idućim podacima:

  •  Ime i prezime kupca
  • IBAN računa na koji će se izvršiti uplata
  • Presliku osobne iskaznice
  • Presliku kupljene ulaznice
  • Suglasnost

Izjavu o suglasnosti možete pronaći u privitku, te ju je potrebno ispisati, ispuniti i potpisati, te potom dostaviti bilo putem e-maila ili pošte.

Povrat novca za ulaznice kupljene putem portala ulaznice.hr vršiti će tvrtka Dekod d.o.o., te je potrebno kontaktirati njihovu korisničku podršku na podrska@ulaznice.hr

Zahtjevi za povrat se zaprimaju do termina odigravanja utakmice, zaključno s danom 31. svibnja 2020. godine, a povrat sredstava izvršit će se u roku od 10 radnih dana nakon odigravanja navedene utakmice.

Vezano za upite vlasnika kompleta ulaznica za prvenstvene ulaznice za nogometnu sezonu 2019./2020. o povratu dijela plaćene cijene takvih kompleta ulaznica, o istima će biti moguće odlučiti nakon završetka tekuće nogometne sezone i ovisno o ukidanju epidemioloških mjera donesenih radi suzbijanja pandemije.

Za sve dodatne upite obratite se na podrska@nk-rijeka.hr

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE

 

 
Prijava na newsletter