Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UCL : 3. kolo
Rijeka – Salzburg: regulacija prometa
02.08.2017.

Nogometaši Rijeke u srijedu dočekuju Salzburg u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati).

Temeljem dobivenog privremenog „Rješenja za privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti D427“ kojim se osigurava parkirališni prostor na jednoj prometnoj traci državne ceste D427 tijekom odigravanja utakmica na stadionu HNK Rijeka, obavještavamo sve naše navijače da je moguće parkiranje samo sukladno postavljenoj prometnoj regulaciji i uputama redara i policije.

Parkiranje je moguće dva sata prije početka utakmice (18.45 sati) i sat vremena nakon završetka utakmice (23.30 sati)

Ovim putem molimo sve posjetitelje da ne parkiraju vozila van označenog prostora namijenjenog za parkiranje na način da ometaju normalno odvijanje prometa kako bi se izbjeglo sankcioniranje vozača od strane policije.

Privremena regulacija se provodi na dan utakmice u vremenu od 19 do 24 sata nakon čega će se vozila ostavljena na prometnoj traci sankcionirati od strane policije i ukloniti specijalnim vozilom.

Ujedno, i na utakmici protiv Salzburga bit će otvoren parking preko puta kampa koji će i ovoga puta biti besplatan. Na istom tom platou nalaze se dvije ugostiteljske kućice koje će u srijedu početi s radom.

parking
Prijava na newsletter