Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UEL
Rijeka – Sarpsborg: obavijest za navijače
14.08.2018.

Drage navijačice i navijači,

obavještavamo Vas da je u tijeku zaštićeni period prodaje ulaznica za pretplatnike za utakmicu 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Sarpsborga 08. Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka rade u vremenu od 14 do 21 sat. Zbog velikog interesa stvaraju se dugački redovi i stoga molimo sve vas koji na ovaj način želite kupiti ulaznicu da budete strpljivi.

Sustav prodaje karata složen je zbog zakonskih procedura odnosno sigurnosnih razloga koje je HNK Rijeka dužan poštivati. Naša preporuka svim zainteresiranima za posjet ovoj utakmici je da svoje ulaznice osiguraju putem našeg online servisa - https://www.ulaznice.hr/web/subscribers

Do sada je više od 900 naših pretplatnika kupilo ulaznicu za ovu utakmicu putem interneta. Na ovaj način izbjegava se čekanje u redovima na visokim temperaturama kao i mogućnost da nakon duljeg čekanja ipak ne ostvarite kupovinu zbog isteka radnog vremena koje je HNK Rijeka jednako tako dužan poštivati.

Slobodna prodaja za Sarpsborg za sve zainteresirane počinje u četvrtak od 14 sati na blagajnama odnosno od 10 sati putem online servisa.

Da bi se smanjile gužve, u utorak i srijedu na blagajnama će se moći kupiti isključivo ulaznice za Sarpsborg.

Ulaznice za utakmicu 4. kola HNL-a protiv Rudeša, koja se također igra na Rujevici u nedjelju od 18:30 sati, prodavat će se od petka u vremenu od 14 do 21 sat na blagajnama. U subotu će blagajne raditi od 9 do 14 sati, a u nedjelju od 14 do 19 sati.

Cijene će za vlasnike ulaznica za Sarpsborg, koji ujedno imaju i važeću člansku iskaznicu ili komplet ulaznica biti povoljnije, a točni iznosi pojedinih ulaznica mogu se pronaći na https://bit.ly/2MCmhkB.

Putem online servisa za Rudeš neće biti moguće kupiti ulaznicu s popustom već samo po uobičajenoj cijeni za HNL.

Žao nam je što svi naši vjerni navijači i vlasnici kompleta ulaznica za HNL koji su jučer čekali u redu nisu uspjeli ostvariti svoju kupnju. Ovom prilikom još jednom ih molimo za strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju!
Prijava na newsletter