Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
`Rijekino srce za `Palčić gore`
23.10.2012.

Danas su igrači HNK „Rijeke“ posjetili Kliniku za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka te pritom u klub upisali najmlađe članove – Nou Jurešić Pramparo,rođem 12.09.2012.,težak svega 1170 g te Helenu Jovanović,rođene 12.09.2012. i teške 1.200 g. Igrači su na taj način iskazali podršku humanitarnoj akciji „Palčić gore“ čiji je cilj prikupljanje sredstava za nabavku opreme namijenjene spašavanju života i liječenju nedonoščadi - naših najmanjih heroja.

Brojnu delegaciju HNK „Rijeke“ predvodila je administravna direktorica kluba Marina Vela,a pratnju joj je činilo
čak 11 igrača: Ivan Mance,Adam Sušac, Mato Miloš,Antonini Čulina,Ivan Močinić,Matej Mršić,Lukasz Mierrzejewski,
Mihovil Klapan,Luka Marić,Drago Gabrić,Diego Vannucci te Andrea Mutombo.

Ispred KBC-a Rijeka predaji članskih iskaznica su prisustovali ravnatelj prof.dr.sc. Herman Haller,pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Branka Lučić,VD pročelnik Zavoda za neonatologiju mr.sc. Branimir Peter, voditelj Odjela porodništva dr.sc. Nebojša Sindik i drugi. Udrugu „PalčićI“ predstavljala je predsjednica riječke podružnice Karmen Grgurina, a druženju je nazočio i skori maleni  član HNK „Rijeke“ Dario Mladenić,star šest mjeseci,rođen u 27 tjednu s kilažom od svega 1060 g,čiji  roditelji aktivno sudjeluju u akciji „Palčić gore“.

Dr. Peter se zahvalio HNK „Rijeka“ na sudjelovanju te posebno pohvalio brzinu reakcije i oduševljenje Rijekinih
nogometaša humanitarnom akcijom.

Direktorica Marina Vela potvrdila je kako je svima velika čast sudjelovati u ovakvoj akciji,pomagati svima kojima je to potrebno,a posebice našim mališanima. Dodala je kako možemo biti iznimno ponosni što grad Rijeka ima jednu tako kvalitetnu ustanovu kao što je to Zavod za neonatologiju.

Nakon što su Ivan Močinić i Andrea Mutombo predali članske iskaznice HNK „Rijeke“ novim malenim članovima, posjeta je završila velikom zajedničkom fotografijom.

 

 

 

 

 
Prijava na newsletter