Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Robert Rubčić: Poznajem svaki kamen na Kantridi
12.04.2019.

Čast da prvi intervju za newsletter HNK Rijeka snimimo na budućem novom stadionu Kantrida pripala je Robertu Rubčiću, bivšem igraču, treneru i sportskom direktoru HNK Rijeka. U „Rijeci“ je proveo svoj cijeli život. Još kao desetogodišnjak počeo je trenirati za voljeni Klub, a njemu je odigrao čak 497 utakmica od čega osamdesetak u HNL-u! Kantridu, Rubčić, kaže doživljava posebno pozitivno i veseli se najavljenom povratku HNK Rijeka na svoje stare pozicije.

- Nikada nisam gledao da se moram prodati ili negdje otići iako sam imao nekoliko ponuda. Međutim, nisam potpisao za nikoga jer sam obećao „Rijeci“ – to je moj grad, to je moj klub. Ne želim. U to vrijeme bila je čast igrati za Rijeku, skoro svaki dan je u „Rijeci“ bio lijep.

Rubčić je za naše čitatelje preletio nedavnom prošlošću i opisao kakvi su uvjeti za treniranje bili nekad i sada, a koja mu je funkcija u Klubu bila najdraža te sve ostale detalje našeg ugodnog razgovora doznajte u intervjuu.

Robert Rubčić – nogometne ćakulePrijava na newsletter