Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
S članskom iskaznicom HNK Rijeka osvoji 30 nagradnih Žujinih čepova u dva klika!
17.03.2018.

Član si HNK Rijeka? Imaš pametni telefon, ali još uvijek nemaš aplikaciju „Moja žuja“ u svom mobitelu? Onda je ovo prava brzinska pričica za tebe.

Naime, tvoj omiljeni klub osigurao je mnoge Žuja nagrade za sve svoje članove koji preko App ili Play storea instaliraju aplikaciju „Moja Žuja“. Nakon što u dva- tri klika skineš ovu aplikaciju, upisivanjem svog članskog broja automatski ćeš si osigurati 30 nagradnih čepova s kojima možeš do besplatnih ulaznica za utakmice HNK Rijeka, do fan rekvizita HNK Rijeka, ulaznica za koncerte i mnogih drugih stvari koje će ti sigurno baš dobro sjesti.

Na aplikaciji te čeka jedan skroz dobar film  – novosti o najboljim utakmica, novosti o koncertima i posebni dnevni izazovi u kojima će se testirati tvoje znanje: Rock zvijezda, Sportski maher i Pivski genije. Ne sumnjamo da ćete u tim izazovima  i vi kao članovi našeg Kluba – naprosto - razvaliti.

Ako baš želiš - sve o ovoj aplikaciji možeš provjeriti na webu mojazuja.com, a ako već sada dovoljno vjeruješ nama onda nema dalje: skini aplikaciju, upiši se kao član HNK Rijeka s brojem svoje članske iskaznice, osvoji 30 čepova za početak i – uživaj!
Prijava na newsletter