Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sava osiguranje – glavni sponzor HNK Rijeka do sezone 2022./2023.
12.07.2019.

David Kastelic, predsjednik uprave Zavarovalnice Sava d.d. i Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka u petak su u Kranjskoj Gori potpisali ugovor kojim osiguravajuće društvo produžuje generalno sponzorstvo riječkog kluba do kraja sezone 2022./2023.

Partnerstvo, koje je već u prvoj sezoni kulminiralo osvajanjem povijesne prve titule prvaka Hrvatske, trajat će tako najmanje sedam zajedničkih godina, u kojima riječki nogomet može računati na pouzdanog partnera što je naglasio i predsjednik Mišković.

- Suradnja sa Sava osiguranjem pokazala se više nego uspješnom što najzornije pokazuje osvajanje naslova prvaka i dva Kupa Hrvatske, te nastup u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige. Zahvaljujem Sava osiguranju na potpori, vjerujem da smo našom prezentacijom i rezultatima opravdali Vaše povjerenje. Nadam se da će svi Riječani, koji još dosad nisu, osigurati se u Sava osiguranju i na taj način pomoći Vama kao što vi pomažete klub. Vjerujem da ćemo u idućem periodu zajednički ostvariti velike uspjehe, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

HNK Rijeka će logo Sava osiguranja nositi na prsima, kako u hrvatskim tako i u europskim natjecanjima, najmanje još naredne četiri sezone. Zajedničke sportske i marketinške interese naglasio je i David Kastelic.

- U društvu Sava osiguranje ponosni smo što sponzoriramo najuspješnije klubove u regiji, tako da smo sretni što možemo produžiti ugovor s HNK Rijeka. Slično kao i u slučaju naših nacionalnih prvaka u Sloveniji, Rijeka je ta koja na hrvatskom tržištu može postići najviše u sportsko-marketinškom smislu. To je već i dokazano osvajanjem titule državnog prvaka i vjerujem da ćemo zajedno moći ispisati još izvrsnih sportskih priča , rekao je David Kastelic, predsjednik društva Zavarovalnica Sava d.d.

Sava osiguranje drugi je najveći osiguratelj u regiji u kojoj HNK Rijeka predstavlja jednog od najbolje organiziranih sportskih klubova. Slovensko osiguravajuće društvo svoje znanje usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda od kojih će posebne koristi i pogodnosti imati i navijači Rijeke.

HNK Rijeka i Sava osiguranje (10)Prijava na newsletter