Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sava osiguranje puni tribine stadiona HNK Rijeka
01.02.2017.

U prva dva tjedna prodaje kompleta ulaznica za proljetni dio sezone rezultati su odlični zahvaljujući očekivanju povjesnih uspjeha riječkih nogometaša ali i pogodnosti koju je pripremio novi glavni sponzor HNK Rijeke za vjerne navijače podrška s tribina sigurno neće izostati.

Osim već poznatog popusta od 50 posto za sve učenike, studente, djecu do 14 godina, nezaposlene i umirovljenike velika novost je popust od 50 posto za sve one koji ugovore novu policu osiguranja kod Sava osiguranja.

U Sava osiguranju ističu da su zadovoljni što su u suradnji sa HNK Rijeka omogućili svojim dosadašnjim i budućim klijentima jednu dodatnu pogodnost te se nadaju da će do kraja veljače, koliko akcija još traje, znatno doprinijeti da u nastavku sezone tribine budu ispunjene do posljendnjeg mjesta što ova momčad svakako i zaslužuje.

Pogodnost mogu iskoristiti svi postojeći i novi klijenti koji sklope neku od polica iz ponude Sava osiguranja, prije svega police Auto osiguranja, imovine, best doctors, ali i druge vrste osiguranja koje se mogu dogovortiti u jednoj od poslovnica Sava osiguranja.

Postupak ostvarivanja pogodnosti vrlo je jednostavan, nakon sklapanja police osiguranja u jednoj od poslovnica Sava osiguranja koje se nalaze na adresama: Osječka 37 odnosno Preluk 10 u Rijeci, klijent dobiva personalizirani kupon s kojim na blagajma kluba ostvaruje 50 posto popusta na željeni komplet ulaznica.

Dodatne informacije mogu se dobiti i na info mail adresi poslovnica:  skurinje@sava-osiguranje.hr i kastav@sava-osiguranje.hr.

- Zadovoljni smo sa dinamikom prodaje polugodišnjih pretplata, premda je do prve domaće utakmice još mjesec dana već danas smo premašili one brojke koje bi u prethodnim sezonama zaokružile paket polugodišnjih pretplata, rekao je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

- Naravno da rezulatat prve ekipe i sve one lijepe stvari koje nas očekuju na proljeće olakšavaju stvar ali smo također uvjereni da su naši gledatelji prepoznali inicijativu kluba i glavnog sponzora Sava osiguranja da uz sve one standardne pogodnosti na koje su naši gledatelji već navikli ponudimo jedan značajan popust za sve nove osiguranike Sava osiguranja.  Ta se odluka pokazala odličnom,  a nadamo se da će u ovih mjesec dana još više potencijalnih pretplatnika to prepoznati i na taj način postati dio naše ali i obitelji Sava osiguranja, zaključio je Vlado Čohar.
Prijava na newsletter