Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sedam tisuća kilometara na putu prema novim izazovima
07.02.2017.

Nogometaši Rijeke pripreme u Portugalu okončali su na najbolji mogući način osvojivši Atlantic cup. U srijedu rano ujutro krenuli su put Lisabona, pa Venezije na putu za Rijeku.

Dvanaest dana ispunjeni treninzima, utakmicama i ugodnim vremenom brzo su prošli, a prvi su put Rijeke krenuli klupski djelatnik Milan Majer i fizioterapeut Igor Pavačić u kombiju Mercedes “sprinter” što ga je Rijeci ustupio sponzor Emil Frey. Upravo je spomenuti kombi marke Mercedes riječku ekspediciju besprijekorno služio na zimskim pripremama u Portugalu.

Sve potrebno za trening, gotovo dvije tone razne opreme, a i više od toga, stalo je u kombi kojega su iz Rijeke u Albufeiru (2700 kilometara) dovezli upravo Milan Majer i Igor Pavačić. Iako se činio kao veliki izazov, put je prošao bez ikakvih problema.

- Mercedesov kombi je stvarno sjajan, udoban za voziti i vozač se uopće ne umara. Put je bio ugodan, stigli smo i puno prije nego što smo mislili. Napravili smo malu stanku i prespavali u okolici Barcelone, rekao je klupski djelatnik Milan Majer.

Kombi “Sprinter” u Portugalu je najviše koristio Rustem Gashi, legendarni oružar HNK Rijeka, zadužen da sva oprema bude na broju. Upravo su Majer i Gashi svaki su dan prvi stigli i posljednji otišli s treninga noseći i prevozivši svu potrebnu opremu od hotela do igrališta na kojem su riječki nogometaši trenirali.

Inače, Hrvatski nogometni klub Rijeka i Emil Frey Auto Centar, ovlašteni trgovac Mercedes Benz i Smart vozila u Hrvatskoj, početkom 2016. godine u Dubaiju sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji kojom Mercedes Benz i Smart postali su službeno vozilo riječkog prvoligaša. Mercedesove automobile voze i riječki prvotimci, te služe klupskoj logistici na putovanjima.

Portugal je bio samo jedan u nizu izazova kojega su uspješno svladali nogometaši Rijeke uz Mercedesovu pomoć. Pred Rijekom su još stotine kilometara na putu do toliko željenog naslova koji će biti puno lakše savladani uz Mercedes i Emil Frey.
Prijava na newsletter