Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Šest tužnih godina bez Roberta Komena
21.03.2019.

Prije šest godina napustio nas je Robert Komen, čovjek koji je podmetnuo leđa i preuzeo ulogu predsjednika HNK Rijeka u vjerojatno najtežim trenucima u klupskoj povijesti. Čovjek nepresušne energije koji je živio i disao za bijelu boju.

Riječki brod tih godina opasno se nagnuo u olujnim vremenima, a izlazak iz oluje krenuo je 20. ožujka kada je Damir Mišković izabran za predsjednika HNK Rijeka.

Fotografija na kojoj su Damir Mišković i Robert Komen zagrljeni i nasmijani na već povijesnoj skupštini 2012. godine, najbolje je govorila o ushićenju i optimizmu koje lansiralo riječki nogomet u nove visine.

Nažalost, Robert Komen nije dočekao ono najljepše, dvostruku krunu i toliko željeni naslov prvaka, ali nema sumnje da je ostavio svoj dubok trag i pečat na svim uspjesima koje je Rijeka ostvarila od dolaska Damira Miškovića.

Ništa manje truda i entuzijazma Komen je uložio i u Kvarnersku rivijeru u kojoj je dugi niz godina obavljao ulogu predsjednika Organizacijskog odbora održavajući visoki standard organizacije u najtežim vremenima.  Neumorno je radio na tome da jedan od najpoznatijih turnira ne izgubi svoj prepoznatljiv izgled i značaj u nogometnom svijetu.

Za sve zasluge  što je napravio za Rijeku stadion na Podmurvicama, mjesto gdje rastu i razvijaju se nogometni talenti HNK Rijeka, ali i drugih klubova, sada nosi ime Robert Komen.
Prijava na newsletter