Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Simon Sluga produžio ugovor
09.07.2013.

Simon Sluga produžio je profesionalni ugovor sa Rijekom na još dvije godine te isti vrijedi do 15.06.2017. godine. Zadnje dvije godine Simon je bio na posudbi u Juventusu i Veroni. Inače,naš mladi i talentirani vratar stalni je član naše mlade reprezentacije.

Po potpisu sportski direktor je naglasio: "Sa Slugom smo potpisali četverogodišnji ugovor. Simon je vrlo talentiran golman koji standardno nastupa za mladu reprezentaciju. U zadnje dvije godine bio je na posudbi u Juventusu i Veroni. Vratar je na kojeg računamo da će u bližoj budućnosti biti u našoj prvoj ekipi. U sezoni koja je pred nama biti će ustupljen u NK Pomorac.

Simon Sluga,nije skrivao osmjeh i zadovoljno je dodao: Jako mi je drago što sam se vratio u Rijeku. Rijeka je moj klub,to sam uvijek tvrdio. Velika mi je čast što su mi ponudili produženje ugovora. Imam veliku priliku da opravdam dato povjerenje i sigurno je da ću dati sve od sebe što ću u prvom redu to i pokazati svojim obranama i igrama u NK Pomorcu gdje sam ustupljen u narednoj sezoni.

 
Prijava na newsletter