Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Simon Sluga: Veselimo se novoj sezoni i izazovima
11.06.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je počeo s pripremama za novu sezonu. Riječki nogometaši pripreme su počeli jutarnjim testiranjem, a popodne je od 19 sati na rasporedu prvi trening.

- Krećemo uhodanim tempom i putem prema prvenstvu, te utakmicama Europske lige. U Rijeci ćemo biti do 19. lipnja, nakon toga idemo u našu bazu u Fužinama. Zatim slijedi Kranjska Gora i sve jače utakmice, ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, najavivši ujedno da bi uskoro trebao biti okončan transfer Stjepana Lončara.

- Nadam se da ćemo u ponedjeljak ili utorak zaključiti transfer. Za neke igrače postoji mogućnost da napuste klub kroz transfere ili posudbe. Postoji veliki interes za naše igrače što je dokaz dobrog rada svih ljudi u klubu, ustvrdio je Ivan Mance.

Vratar Simon Sluga prošle sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Rijeke.

- Tri tjedna brzo su prošla. Veselimo se novoj sezoni i izazovima, te naravno utakmicama. Najbitnije je da svi budemo zdravi i uđemo u novu sezonu kao i dosad. Naravno, želimo napraviti najbolji mogući rezultat, ustvrdio je Simon Sluga koji je prije početka sezone produžio ugovor.

- Rekao sam da mi je želja ostati. Ne žuri mi se nigdje, u Rijeci mi ništa ne nedostaje. Igram, zdrav sam, borimo se i imamo dobre rezultate, tu je kamp, stadion... Ne znam gdje mi trebalo biti bolje samo da odem pod svaku cijenu, zaključio je Simon Sluga.

Ivan Mance i Simon Sluga – najava sezone 2018./2019.



Prijava na newsletter