Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Škola HNK Rijeka uvodi digitalno praćenje svih podataka o svojim igračima
24.08.2020.

HNK Rijeka u tijeku je potrebne digitalizacije internih procesa, s posebnim naglaskom na sustavnom praćenju svih igrača i njihovog napretka.

Radi se o provjerenom i učinkovitom rješenju tvrtke Sportimus (www.sportimus.eu) za sportske klubove koji već koristi preko 70 klubova iz zemlje i inozemstva. Među njima su i klubovi Lige prvaka. Kako HNK Rijeka ozbiljno računa na svoj mladi kadar, ovaj će informatički skok biti od velike koristi upravo za što kvalitetniju selekciju budućeg seniorskog kadra.

Naime, digitalizacija ovoga tipa značajno skraćuje radne procese i međusobnu komunikaciju različitih odjela jer se svi podaci nalaze na jednom mjestu: digitalna evidencija djece i roditelja, komunikacija s roditeljima, PDF izvješća o prisutnosti i radu unutar kluba, planiranje treninga itd.

Ukratko, svaki član Omladinskog pogona na ovaj će način biti evaluiran i u digitalnom obliku što će pomoći boljem stacioniranju igrača, njegovih specifičnosti, elemenata za popravak i daljnji napredak. Trenerima će biti moguće na "dva klika" izvući bitne statistike, od prisutnosti na treninzima, do mjerljivih podataka i sugestija za daljnji rad.

Osim sportskih  podataka, sustav Sportimusa nudi i pregledno praćenje financija što uključuje i digitalne uplatnice za visok postotak prikupljenih članarina. To je značajna stavka u urednosti i za korisnike - članove, ali i za samu organizaciju.

Predstavljanje Sportimusovog sustava u klupskim prostorijama pratili su svi treneri Škole nogometa HNK Rijeka, a prezentaciju su održali Aleš Cvertlin, direktor te tehnički direktor Igor Vinojčić.
Prijava na newsletter