Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Smijenjen Dragan Skočić
30.04.2012.

Nakon niza loših rezultata i poraza u Vinkovcima predsjedništvo kluba smijenilo je Dragana Skočića s mjesta trenera prve momčadi. Vršitelj dužnosti trenera prve momčadi je Mladen Ivančić koji je do sada bio pomoćni trener,a već je i samostalno vodio Rijeku. Na konferenciji za medije odluku je priopćio sportski direktor kluba.

- Sastalo se predsjedništvo kluba i s obzirom na situaciju u kojoj se našla naša ekipa odlučeno je da trener Skočić više nije trener prve ekipe te da će trening voditi Mladen Ivančić. O daljnjem tijeku događaja ćemo vas obavijestiti - kazao je Juričić koji nije htio otkrivati tko je novi trener ili će Mladen Ivančić maknuti v.d. ispred svoga imena.

- U srijedu idemo u Rovinj na pripreme do subote. Sve opcije su otvorene što se tiče trenera.

Juričić je pojasnio razloge smjene dva kola prije kraja kao i što očekuje.

- Duže vrijeme smo u teškoj situaciji,a iz kola u kolo idemo u težu situaciju. S ovom promjenom želimo u posljednje dvije utakmice s više samopouzdanja i htijenja.

Iako prvoligaški status Rijeke ovisi o utakmici Split-Inter,bijeli moraju osvojiti šest bodova kako bi imali bilokakve nade u ostanak.

- Stvarno vjerujem da ćemo osvojiti bodove u posljednja dva kola ,a onda ovisimo o ishodu utakmice Split - Inter.

Juričić unatoč smjeni trenera ne vidi u njima razlog loših igara i rezultata.

- Promjenili smo četiri trenera u jednoj sezoni i mislim da si klub kalibra kao što je Rijeka ne smije više dozvoliti toliko promjena. Ni Scoria,ni Horvat,ni Ištuk,ni Skočić nisu krivi za situaciju u kojoj se nalazi klub. Oni su pošteno i dobro radili.

U medijima je izašla vijest o povratku braće Sharbini na Kantridu što je Juričić demantirao.

- Za sada su to neutemeljeni napisi u novinama o dolasku braće Sharbini i Kukoča.
Prijava na newsletter