Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 33. kolo
Snaga kluba, srce grada – sretan 30. rođendan Armada!
09.05.2017.

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan 30. rođendan našoj vjernoj Armadi!

Hvala Vam na prekrasnih 30 godina druženja, 30 godina u kojima ste bili uz klub u trenucima kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji. Navijači su bili i ostali - duša kluba.

Bezuvjetna ljubav traje od 1987. i iz godine u godinu sve je jača. Vjernost najdražem gradu i klubu, godine provedene na gostovanjima, slavljenje uspjeha i tuga nakon poraza... Sve je to dio puta riječkih navijača koji proteklih godina žive najljepše dane.

Navijačka avantura traje i duže, ali službeno je krenula 1987. godine kada su 32 mladića otputovala u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti kada je prvi put istaknuto ime Armada.

177

Bio je to početak jedne avanture koja je tijekom godina rasla uz klub i danas je neizostavni dio riječke nogometne priče.

Svake godine sve je više novih članova, s novom energijom i novim idejama zahvaljujući kojima je Armada često predstavljala avangardu na navijačkoj sceni ovoga područja.

Armada je s Rijekom prošla sve, euforije oko osvajanja trofeja, teške dane neimaštine i borbe za ostanak u Prvoj ligi, kao i preporod kojega Rijeka doživljava od dolaska Damira Miškovića na mjesto predsjednika kluba.

Armada svakim dan raste kao i njezina voljena Rijeka i nema razloga sumnjati da će u godinama koji dolaze biti jako puno razloga za slavlje.

Rijeka-Hajduk-169

Nogometaši Rijeke ove sezone pišu jedne od najljepših stranica u klupskoj povijesti, navijači u rekordnim brojkama prate klub na domaćim, ali i gostujućim utakmicama. I zato 'Forza Rijeka nek zaori se' i u subotu protiv Hajduka u još jednom važnom ispitu na putu prema ostvarenju sna.

Sigurni smo da su pred nama mnogi lijepi trenuci, pobjede i trofeji koje ćemo zajedno slaviti i zajedno odgojiti još mnoge generacije navijača sa zapadne tribine koji će svojom odanošću i ljubavi biti na ponos klubu i regiji.

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan - Armada!

Sretan 30. rođendan ArmadaPrijava na newsletter