Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan – Armada!
08.05.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan rođendan našoj vjernoj Armadi! Riječka navijačka skupina u srijedu je napunila 31. godinu, a sve je kulminiralo jednom posebnom, rođendanskom koreografijom u utorak na utakmici protiv Intera.

Svi oni koji vole i žive za Rijeku znaju da je bezuvjetna ljubav počela 1987. godine i tijekom proteklih desetljeća, uspona i padova, nevera i bonaca i dalje živi jednakom snagom.

Vjerni navijači prate Rijeku i puno dulje od 31 godine, ali priča je službeno krenula 1987. godine kada su 32 mladića otputovala u Podgoricu na uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti kada je prvi put istaknuto ime Armada. Sve ostalo je povijest i neizostavni dio riječke nogometne priče koja svakog dana raste i buja.

I sve te silne godine vjernosti mogu se sažeti u jedan dan, 21. svibnja 2017. godine. Dan kada je Rijeka prvi put u povijesti osvojila državni naslov prvaka. Dan kada su ostvareni snovi riječkih navijača.

SDA_1836

Armada je Rijeku gurala prema naslovu prvaka, na svakoj stanici tog dugog puta, a da ljubav prema klubu nema granica svjedoči i podrška koju su ove sezone za vrijeme treninga uoči utakmice protiv Lokomotive pružili riječkim nogometašima nakon nekoliko uzastopnih poraza.

Armada svaki dan raste, kao i njezina voljena Rijeka, i nema razloga sumnjati da će u godinama koji dolaze biti jako puno razloga za slavlje.

Hvala vam na više od tri desetljeća druženja, 31 godina u kojima ste bili i ostali uz klub u trenucima kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji.

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan - Armada!

Armada – koreografija za 31. rođendanPrijava na newsletter