Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Srcem za djecu hematoonkološkog odjela na Kantridi
17.04.2012.

Slijedom izuzetno teške financijske situacije u kojoj se nalazi odjel hematologije i onkologije u dječjoj bolnici Kantrida, svi koji živimo u Rijeci i za Rijeku svjesni smo da je svaka pomoć više nego potrebna.

Uz želju da pomognemo zajedničkim snagama,HNK RIJEKA i VK PRIMORJE,utakmice koje igramo ovaj vikend, igramo za naše najmlađe,te na taj način zajednički dajemo podršku profesorici Jeleni Roganović u njenom požrtvovanom i nesebičnom nastojanju da se spasi svaki dječji život.

Prihod od utakmica HNK Rijeka - GNK Dinamo i VK Primorje - VK Mladost ide u humaniterne svrhe za odjel hematologije i onkologije dječje bolnice Kantrida 

Naime,prihod koji se ostvari na utakmici 27. Kola,HNK Rijeka i GNK Dinamo kao i prihod od utakmice VK Primorje – VK Mladost ide u humanitarne svrhe za odjel hematologije i onkologije dječje bolnice Kantrida.

Pozivamo sve ljubitelje nogometa,sve ljude dobre volje da na jedan nesebičan i nama svojstven način pun ljubavi i podrške, dođu na stadion Kantrida u 17,00 sati te na bazene Kantrida u 20,00 sati  i kupnjom ulaznica daju podršku našim mališanima kojima je pomoć zaista neophodna.
Prijava na newsletter