Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Srđan Grahovac: Rijeka me je ugodno iznenadila
14.02.2018.

Srđan Grahovac najnovija je akvizicija Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Grahovac će dres Rijeke nositi do kraja godine uz mogućnost daljnje suradnje.

- O Rijeci sam puno čuo od Ivana Močinića dok sam igrao u bečkom Rapidu, te sada od Marina Tomasova s kojim sam igrao u Astani. Znao sam da je Rijeka organiziran klub, ali moram priznati da sam se ugodno iznenadio kada su u pitanju uvjeti i organizacija, rekao je Srđan Grahovac koji je svjestan ambicija riječkog prvoligaša.

- Gdje god sam igrao dosad, igrao sam u klubovima koji se bore za vrh. To je bitno za moj razvoj. Prošao sam pripreme s Astanom i spreman sam odmah pomoći. Trenirao sam s ekipom i uhvatio sam ritam i trebalo bi biti sve u redu, ustvrdio je Grahovac.

-  Uspjeli smo s Astanom naći zajednički jezik i zadovoljni smo što će najmanje godinu dana, a možda i više, Srđan provesti u Rijeci. Jako smo zadovoljni njegovim angažmanom i vjerujemo da će biti dobar dodatak momčadi. Dobrodošao, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka koji se na kraju konferencije za novinare još jednom emotivno oprostio od Korada Vujnovića, novinara Radio Rijeke, koji je preminuo u utorak.

Srđan Grahovac – predstavljanjePrijava na newsletter