Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Sretan rođendan Armada
09.05.2020.

Hrvatski nogometni klub Rijeka želi sretan rođendan vjernoj Armadi! Riječka navijačka skupina napunila je u subotu 33 godine. Ljubav navijača prema bijeloj boji traje puno dulje, ali navijačka grupa službeno je oformljena 1987. godine i otad je nezaobilazan čimbenik u životu riječkog nogometnog prvoligaša, ali i društvenog života u Rijeci.

Priča o nastanku Armade ispričana je puno puta. Odlazak trideset i dvoje mladića na finale Kupa Jugoslavije u Beograd daleke 1987. godine bio je početak priče i tada je prvi put istaknuto ime Armada.

Ljubav prema Rijeci bila je jednako jaka kroz dane uspjeha, kao i kroz dane kada je klub tavorio u dijelovima ljestvice gdje mu prema bogatoj povijesti i tradiciji nije bilo mjesto.

Tako su vjerni navijači pohodili Kantridu i kada se nije tražila ulaznica više i kada se Rijeka borila za ostanak u ligi.

Sve te godine ljubavi i odanosti, bol zbog nikad preboljene i neperežaljene 1999. godine, sve je naplaćeno 21. svibnja 2017. godine kada je Rijeka postala prvak Hrvatske, a navijačke emocije izbile su na površinu punom snagom.

Upravo zato vjerujemo da ćemo i dalje imati priliku u budućnosti zajedno slaviti nove uspjehe, ali prije svega da se ponovo vidimo na tribinama u bezbrižnom raspoloženju, lišeni od straha koji je zavladao u pandemiji koronavirusa.

Hvala vam na više od tri desetljeća druženja, podrške klubu kada je bilo teško i u trenucima kada su se slavili trofeji.

Snaga kluba, srce grada, sretan rođendan - Armada!
Prijava na newsletter