Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Stjepko Gugić – predsjednik HNK Rijeka u nogometno plodnim osamdesetima
09.11.2019.

Za novo izdanje newslettera razgovarali smo s još jednim bivšim predsjednikom HNK Rijeka Stjepkom Gugićem. Na mjestu prvog čovjeka Kluba Gugić je proveo gotovo dvije godine s kojima je u principu zadovoljan: „Rijeka“ je ostvarivala uspjehe u tadašnjoj prvoj ligi, sponzori su se lako pronalazili, a, Rijeka je igrala ozbiljnu rolu u ondašnjoj vrlo jakoj prvoj saveznoj ligi.

Ovaj simpatični gospodin HNK Rijeka zavolio je još u ranoj mladosti kada je s društvom na utakmice „Rijeke“ iz Bakra putovao – biciklom. Tako se s godinama vezao uz klub koji je rastao kako je rasla i cijela Gugićeva generacija.

Početkom osamdesetih godina zamoljen je da se priključi vodstvu kluba i on je to učinio. Gotovo dvije godine bio je predsjednik kluba.

Što nam je još ispričao predsjednik HNK Rijeka koji je to postao nekoliko dana nakon vječno zapamćene utakmice protiv „Real Madrida“ pogledajte u videu.

Naši predsjednici – Stjepko GugićPrijava na newsletter