Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Stojan Gajić u dresu Rijeke kreće putevima Džingis kana
27.05.2018.

Stojan Gajić, vjerni navijač HNK Rijeka, u četvrtak 31. svibnja krenut će na jednu neobičnu avanturu. U ekspediciji pod imenom "Genghis Khan Expedition 2018.", riječki doktor opće prakse krenut će na dalek put iz Rijeke.

Stojan će motociklom krenuti kroz Hrvatsku Mađarsku, Slovačku, Ukrajinu, Poljsku, Litvu, Latviju, te preko Rusije, Gruzije, Armenije, Irana, Turkmenistana, Uzbekistana, Tadžikistana, Kirgistana, Kazahstana i Mongolije, uz povratak koji će djelomice uključivati i Transsibirsku željeznicu.

Cilj avanture je proći put dug 25 tisuća kilometara, krenuti od najudaljenije točke do koje je došao Džingis-kan i proći cijeli njegovo carstvo.

Stojan će na put krenuti uz kolege iz Poljske s kojima je prošao Put svile 2014. godine. Povratak u Rijeku očekuje se 16. kolovoza.

Stojanu je dres uručila Marina Cesarac Dorčić, članica Nadzornog kluba HNK Rijeka, zaželjevši mu sve najbolje na dugom putu. Stojane sretno!
Prijava na newsletter