Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 33. kolo
Sve za našu djecu: HNK Rijeka podržao akciju za pomoć Udruzi “Rijeka 21″
13.05.2019.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i ove godine podržao je humanitarnu akciju "Sve za našu djecu" koju organizira Udruga "Riječko srce".

Ovom akcijom prikupljaju se novčana sredstva za pomoć Udruzi za sindrom Down Rijeka 21, točnije opremanje senzorne sobe da bi djeca s Down sindromom imala optimalne uvjete za psiho-fizički razvoj.

Uoči utakmice Rijeka - Dinamo, mladi nogometaši razvili su plakat pozvavši sve da se uključe u akciju pozivom na humanitarni broj telefona 060 9009.

Igrači Rijeke i Dinama na travnjak su istrčali u majicama s natpisom "Sve za našu djecu" koje su, nakon zajedničke fotografije, završile na tribinama u rukama najsretnijih navijača.

Ujedno, čast da izvede početni udarac na subotnjem derbiju dobio je Andro Simunić, član Udruge Down Rijeka 21, koji je na travnjak izašao u pratnji tate Alana Simunića.

Vrhunac akcije bit će veliki humanitarni koncert u akciji "Sve za našu djecu" održat će se 16. svibnja na Trgu Riječke rezolucije od 18 sati.

Sve za našu djecuPrijava na newsletter