Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Travnjak stadiona HNK Rijeka proglašen najboljim u Hrvatskoj u prošloj sezoni
03.08.2020.

U izboru godišnjih nagrada "Trofej nogometaša'", u organizaciji udruge Nogometni sindikat, Hrvatski nogometni klub Rijeka je slavio je u kategoriji najboljeg travnjaka.

Nagrada je došla u pravi trenutak s obzirom da je u nedjelju bila peta godina obljetnice od prve utakmice koju je Rijeka odigrala na Rujevici. Gostovala je Lokomotiva, a Rijeka je slavila 3:1.

Travnjak na glavnom terenu stadiona HNK Rijeka na redovito dobiva pohvale svih nogometaša koji zaigraju na njemu, a travnjak je kombinacija 70-80 posto prave trave i još 20-30 posto umjetne.

Održavanjem travnjaka bavi se tvrtka Stadion Kantrida čiji zaposlenici svakog dana naporno rade da travnjak zadovolji najviše standarde.

Travnjak je kroz pet godina zadovoljio najviše standarde bez obzira na vremenske uvjete odnosno broj utakmica koji se odigrao kroz sezone.
Prijava na newsletter