Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Trening eksplozivne snage mlađih pionira Rijeke
06.11.2020.

Sve aktivnosti u kojima je važno postići maksimalnu mišićnu silu u što kraćem vremenu, kao što je to i nogomet, velikim su dijelom uspješne što se uspješnije provode treninzi eksplozivne snage. Kada je do nogometnih treninga, eksplozivnost se, između ostaloga, postiže, sprintom, skokovima, udarcima i bacanjima lopte rukom, kao što je to prezentirala grupa starijih pionira "Rijeke" (2009. godište) pod vodstvom svoga trenera Đulija Stavera.

- Ovaj se trening provodi redovito uz izmjene pojedinih vježbi, a kako bi dečkima bilo što zanimljivije i kako bi dali svoj maksimum ovaj dio treninga provodimo u natjecateljskom ozračju, naglasio je trener u Školi nogometa HNK Rijeka Đulio Staver.

U videu pogledajte kako ekipa skokovima trenira eksplozivnost kroz specifičan sadržaj, odnosno kontrolu lopte pri brzom vođenju

Trening mlađi pioniri HNK Rijeka

 
Prijava na newsletter