Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Trofeji u Crikvenici: Kirci uvijek uz HNK Rijeka
07.07.2017.

Više od dvjestotinjak navijača i simpatizera HNK Rijeka u četvrtak je u Crikvenici iskoristilo priliku i ovjekovječilo jedan trenutak riječke nogometne povijesti.

Naime, svi zainteresirani imali su priliku slikati se s trofejima koje je Rijeka osvojila u prošloj sezoni, onim namijenjenom prvaku Hrvatske, te Rabuzinovim suncem. U sklopu "Primorske noći" trofeji su bili izloženi na trgu Stjepana Radića.

- Ideja je fantastična, drago nam je što je Crikvenica prepoznata i što smo među prvima dobili priliku organizirati jedan ovakav događaj, rekao je Luka Stojčić jedan od vjernih navijača iz Crikvenice koji je sudjelovao u organizaciji ovog događaja.

- Cilj je naravno da mladi vide i osjete povezanost s klubom. Ipak, je to jedan drugi osjećaj kada klub dođe u tvoj grad i svim navijačima to puno znači, ustvrdio je Stojčić.

482

U Crikvenici je u planu i organiziranje kluba navijača HNK Rijeka. Koliko Crikvenica živi za Rijeku svjedoči i grafit koji je niknuo samo nekoliko dana nakon osvajanja duple krune.

- Drago nam je da smo se imali priliku slikati s trofejima, vidite i sami koliko je ljudi došlo. Ima tu puno mladih, ali i onih koji su preko 60 godina čekali trenutak da Rijeka osvoji naslov prvaka. Svi smo presretni zbog toga. Mogli bi i iduće godine tako, navijači se lako naviknu na uspjehe. Ali prvi put je nešto ipak posebno, zaključio je Luka Stojčić.

Trofeji u Crikvenici (28)Prijava na newsletter