Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UCL
U ponedjeljak i utorak slobodna prodaja ulaznica za The New Saints
10.07.2017.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u utorak (Stadion HNK Rijeka, 20. 45 sati) protiv The New Saintsa iz Walesa igra prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Nakon perioda u kojem su pravo kupnje ulaznica imali vlasnici kompleta ulaznica, u ponedjeljak i utorak kreće slobodna prodaja ulaznica.

Ulaznice se mogu kupiti i ovdje

U prodaji su preostala mjesta na zapadnoj i istočnoj tribini, dok je na jugu u prodaji 300 mjesta. Cijene možete pronaći ovdje

Blagajne na zapadnom ulazu u ponedjeljak će raditi od 9 do 19 sati, dok na dan utakmice rade od 13 do 22 sata. Istočna blagajna na dan utakmice bit će otvorena od 17 do 22 sata.

U ponedjeljak i utorak ujedno u prodaji će biti ulaznice za južnu tribinu pošto na utakmicu ne dolaze gostujući navijači. U utorak cijena za članove iznosi 35 kuna, dok za navijače koji nisu članovi košta 70 kuna.

Sukladno dosadašnjoj praksi na dan utakmice su ulaznice skuplje, za jug će tako za članove iznositi 45 kuna, a za ostale navijače 90 kuna.
Prijava na newsletter