Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U ponedjeljak počinje prodaja kompleta ulaznica za sektore S1 i S5
01.07.2018.

Hrvatski nogometni klub Rijeka 2. srpnja  počinje prodaju kompleta ulaznica za sezonu 2018./2019. za sjevernu tribinu, sektori S1 i S5 na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

U periodu do 18. srpnja period je zaštićene prodaje u kojem će prošlosezonski pretplatnici moći kupiti svoje mjesto na sjevernoj tribini ili neko drugo slobodno mjesto.

Uvjet za kupnju mjesta na tribini S1 i S5 jest članstvo u HNK Rijeka.

Cijena kompleta ulaznica za sjevernu tribinu je 360 kuna. Članstvo za sezonu košta 100 kuna, dok djeca do 16 godina imaju besplatno članstvo u klubu, te ujedno 50 posto popusta na cijene kompleta.

Učlaniti se možete i putem online platforme

Izrada besplatnog članstva moguća je samo na stadionu i nije dostupna online. Roditelj mora donijeti identifikacijski dokument za dijete, ispuniti pristupnicu i preuzeti članstvo.

U vrijeme prodaje pretplata blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od ponedjeljka do petka od 11 do 19 sati, te subotom od 9 do 15 sati.
Prijava na newsletter