Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U ponedjeljak počinje slobodna prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2019./2020.
14.07.2019.

HNK Rijeka obavještava sve navijače da u ponedjeljak (15. srpnja) počinje slobodna prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2019./2020.

Više informacija o pogodnostima i cijene kompleta ulaznica pronađite na kompleti ulaznica.

Ujedno, naglašavamo da od 1. kolovoza cijene kompleta ulaznica za sve tribine porast će za 20 posto.

Komplet ulaznica i članstvo u HNK Rijeka možete ostvariti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka od ponedjeljka od 11 do 19 sati, te subotom od 9 do 15 sati.

Ujedno, članstvo i pretplatu, osim za sjevernu tribinu, možete osigurati i putem interneta na https://moja.nk-rijeka.hr

Članstvo u klubu vezano je za sezonu 2019./2020. i iznosi 100 kuna.

Komplet ulaznica uključuje sve utakmice Hrvatski telekom Prve lige, sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka, pravo prvokupa ulaznica i paketa ulaznica za utakmice UEFA Europa Lige ovisno o fazi natjecanja i obvezama koje HNK Rijeka ima prema organizatoru natjecanja.

Za sjevernu tribinu i u nadolazećoj sezoni pravo kupnje kompleta imat će isključivo članovi HNK Rijeka odnosno članovi Kluba navijača Armada.

Prilikom kupnje kompleta ulaznica na blagajnama obvezno je imati identifikacijski dokument.  Za sve informacije i eventualne poteškoće možete se obratiti na podrska@nk-rijeka.hr odnosno broj telefona 051/563 640.

I zato budite dio trenutka, osigurajte svoje mjesto na tribinama uoči još jedne uzbudljive sezone i ponesite nogometaše Rijeke do novih uspjeha u prvenstvu, Kupu i Europskoj ligi jer – Zajedno smo Rijeka.
Prijava na newsletter