Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U prodaji paket ulaznica za oglede protiv Sarpsborga i Rudeša
12.08.2018.

U ponedjeljak 13. kolovoza počinje prodaja paketa ulaznica za domaću utakmicu Europske lige protiv Sarpsborga i utakmicu Hrvatski telekom Prve lige protiv Rudeša što je na rasporedu u nedjelju (19. kolovoza) u 18.30 sati na stadionu HNK Rijeka.

Svakom vlasniku kompleta ulaznica ili članu za sezonu 2018./19., koji ostvari mogućnost prvokupa mjesta za utakmicu protiv Sarpsborga ili članu koji kupi pojedinačnu ulaznicu, HNK Rijeka nudi mogućnost kupnju ulaznice za utakmicu protiv Rudeša po simboličnoj cijeni.

Važno je istaknuti da paket ulaznica mogu kupiti isključivo vlasnici pretplata odnosno članovi HNK Rijeka, te članovi KN Armada.

Naime, HNK Rijeka i Rudeš susret četvrtog kola Hrvatski telekom Prve lige odigrat će u nedjelju 19. kolovoza (18.30 sati) na stadionu HNK Rijeka. Rudeš će u Rijeci imati ulogu domaćina pošto nije u mogućnosti organizirati utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj gdje je još uvijek u tijeku zamjena travnjaka.

Upravo zato HNK Rijeka nudi Vam mogućnost da, uz kupnju ulaznica za ogled protiv Sarpsborga, po povoljnijoj cijeni pratite ogled Rudeša i Rijeke. Cijene kompleta za dvije utakmice možete pronaći na kraju teksta.

Vlasnici pretplate za HNL koji su ulaznicu za utakmicu protiv Sarpsborga kupili on-line, uz predočenje potvrde o kupnji, također ostvaruju opciju kupnje povoljnije ulaznice za utakmicu protiv Rudeša.

Svi navijači, uključujući vlasnike kompleta ulaznica, koji ne iskoriste mogućnost i ne kupe spomenuti paket, za ogled protiv Rudeša moći će kupiti ulaznicu po redovnim cijenama za HNL budući da ova utakmica ne ulazi u komplet ulaznica HNK Rijeka za sezonu 2018./2019.

Ujedno, u ponedjeljak, utorak i srijedu, 13. i 14. i 15. kolovoza, i dalje vrijedi period zaštićene prodaje za vlasnike kompleta ulaznica za utakmicu protiv Sarpsborga. Za sve koji nisu iskoristili mogućnost kupnje putem weba, svoje mjesto mogu kupiti u ponedjeljak, utorak i srijedu, na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

U četvrtak 16. kolovoza počinje slobodna prodaja za ogled protiv Sarpsborga.

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu kamp HNK Rijeka u ponedjeljak, utorak i srijedu je od 14 do 21 sati, dok će na dan utakmice protiv Sarpsborga raditi od 14 do 22 sata.

U petak će blagajne raditi od 15 do 19, a subotu od 9 do 13 sati. U nedjelju, na dan utakmice protiv Rudeša, blagajne će raditi od 14 do 19 sati.

Sve informacije ili dodatna pitanja možete uputiti na podrska@nk-rijeka.hr ili 051/563640

Sarpsborg+rudes
Prijava na newsletter