Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U prodaji ulaznice za Hajduk i utakmicu polufinala Kupa protiv Osijeka
02.03.2020.

U srijedu 4. ožujka počet će prodaja ulaznica za nedjeljni Jadranski derbi protiv Hajduka (8. ožujka, 17.30 sati) i utakmicu polufinala Kupa Hrvatske protiv Osijeka 18. ožujka (17.30 sati).

Za Jadranski derbi zapadne blagajne na ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od srijede do petka, od 15 do 19 sati, te u subotu od 9 do 13 sati. U nedjelju, na dan utakmice, zapadne blagajne radit će od 14 sati, a istok od 16 sati.

Cijene ulaznica za Jadranski derbi možete pronaći ovdje

Ulaznice za Hajduk možete kupiti i online

U periodu prodaje ulaznica za Hajduk, navijači će ujedno moći kupiti i ulaznice za Kup utakmicu protiv Osijeka, uz napomenu da se za pretplatnike njihova mjesta čuvaju do 11. ožujka. Od 12. ožujka sva slobodna mjesta idu u prodaju.

U tjednu nakon Jadranskog derbija ulaznice za ogled protiv Osijeka moći ćete kupiti na zapadnoj blagajni kampa HNK Rijeka od utorka do petka od 15 do 19 sati (10. - 13. ožujka), te u subotu (14. ožujka) od 9 do 13 sati.

U ponedjeljak i utorak (16. i 17. ožujka) uoči Kup utakmice zapadne blagajne ponovo će raditi od 15 do 19 sati, dok će na dan ogleda protiv Osijeka (18. ožujka) zapadna blagajna raditi od 13, a istočna od 16 sati.

Ulaznice za ogled protiv Osijeka moći će se kupiti putem interneta od srijede u 12 sati, a linkovi za kupnju bit će naknadno objavljeni.

Cijene ulaznica za ogled polufinala Kupa Hrvatske protiv Osijeka pronađite u tablici

Kup_ulaznice
Prijava na newsletter