Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
U subotu na Kantridi tradicionalna akcija darivanja krvi
25.08.2017.

Klub navijača Armada Rijeka u suradnji s Odsjekom darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka organizira tradicionalno darivanje krvi na stadionu Kantrida. Pozivamo sve pripadnike Armade, navijače Rijeke ali i sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj akciji u subotu 26. kolovoza 2017. od 10 do 14 sati.

Iako se svake godine Armada odazove akciji darivanja krvi, ove godine posebno apeliramo na sve da se uslijed nestašice zaliha krvi odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji. Posebno pozivamo i mlađe članove da prvi put daruju krv i prošire bazu darivatelja krvi, učine dobro djelo nakon kojega će se osjećati još bolje.  Lokacija stadiona Kantrida odabrana je još u trenucima dok je Rijeka svoje utakmice igrala podno legendarnih stijena Kantride.

Navijači Rijeke obnovit će krv uoči još jedne europske jeseni i utakmica na tri fronta. Ovo je još jedna akcija u nizu u gradu na Rječini koje su dosad bile uspješne te pokažimo koliko Rijeka i cijeli Kvarner ima veliko srce kroz koje teče plavo bijela krv!
Prijava na newsletter