Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UCL : 4. kolo
U subotu počela prodaja ulaznica za Olympiacos za pretplatnike
14.08.2017.

Nogometaši Rijeke u utorak 22. kolovoza (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati) dočekuju Olympiacos u uzvratnom susretu play-offa Lige prvaka.

Prodaja za vlasnike kompleta ulaznica počinje u subotu, a pravo prvootkupa pretplatnici imaju do četvrtka (17. kolovoza) putem online prodaje na ulaznice, te prodaje na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Vlasnici kompleta ulaznica mogu kupiti isključivo jednu ulaznicu odnosno svoje mjesto.

Slobodna prodaja počinje u petak 18. kolovoza i neće biti online prodaje. Radno vrijeme blagajni je od 8 do 12 sati odnosno od 18 do 22 sata, osim u nedjelju kada će raditi od 8 do 12 sati.

U utorak (15. kolovoza) blagajne neće raditi zbog blagdana Velike Gospe.

Važno je naglasiti da će svi vlasnici kompleta ulaznica moći kupiti svoje mjesto i putem ulaznice

Na linku možete pronaći sve upute. Svaki vlasnik kompleta mora samo ukucati barkod sa svoje pretplatničke kartice i zatim će mu se automatski otvoriti njegovo mjesto na stadionu s imenom i prezimenom, te mogućnost da kupi isto.

Na pretposljednjem koraku ostvarit ćete mogućnost popusta kao član kluba.

slikaulaznice

U slučaju problema prilikom kupnje putem interneta molim sve navijače da se obrate na podrska@ulaznice.hr odnosno dekod@dekod.hr.

Zbog potrebe UEFA-e na raspolaganju za vlasnike kompleta ulaznica neće biti idučih mjesta: sektor Z6 - redovi 5,6,7; od sjedala br.26 do 45 (uključujući 26 i 45).

Sektor Z4 - red 7, sjedala 36-43 (uključujući 36 i 43). Vlasnike kompleta ćemo rasporediti po slobodnim mjestima na sektoru Z4.

Zbog potrebe postavljanja high reverse platforme na sektoru I3, red 18, sjedala 5-14 (uključujući 5 i 14), red 17, sjedala 5-10 (uključujući 5 i 10).

Vlasnike kompleta HNK Rijeka rasporedit će po slobodnim mjestima na sektoru Z6, Z4 i I4 tribini.

Vlasnici kompleta ulaznica koji neće imati na raspolaganju svoja mjesta mogu se javiti na 563-640, ulaznice@nk-rijeka.hr ili osobno na info pult od subote do ponedjeljka od 9 do 13 sati.

Cijene ulaznica možete pronaći u tablici pod rubrikom derbi cijene

Cijene za članove

tablicaclanovi

Cijene za nečlanove

tablicaneclanovi
Prijava na newsletter