Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Udruga plavo-bijeli otok: Korak po korak, otok po otok!
10.08.2018.

Navijanje na našem najvećem otoku, otoku Krku, od prošle je godine ujedinjeno pod udrugu Plavo – bijeli otok. Mladen Milohnić, predsjednik ove udruge, za primatelje našeg newslettera te čitatelje weba HNK Rijeka donio nam je puno entuzijazma svih članova ove udruge za riječkog prvoligaša. Međutim, udruga ne djeluje samo na Krku, oko stotinjak članova okupilo se i s Cresa te Lošinja, dok je u planu jedan ogranak udruge otvoriti i na Rabu:

- U svibnju prošle godine krenuli smo djelovati kao udruga. Naravno, prva članstva su se na krilima osvajanja dvostruke krune događala sama od sebe, danas udruga broji oko 500 članova, među kojima je oko stotinu članova s Cresa i Lošinja. Za utakmice koje se igraju u Rijeci pripremamo se jednostavno – koristimo vlastiti prijevoz, u dogovoru smo jedni s drugima i to nam nije problem, srdačno nam je ispričao Milohnić.

Za predstojeću utakmicu protiv Hajduka Milohnić kaže da ju na Krku očekuju s posebnom pažnjom:
-Znate, utakmice protiv Hajduka ili Dinama uvijek imaju posebnu draž. Iščekujemo ih s uzbuđenjem pa je to slučaj i s utakmicom koja se igra ove nedjelje.

Inače, udruga Plavo – bijeli otok inicijator je bakljade na Krčkom mostu koja se već drugu godinu zaredom odvila na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Fotografije „gorućeg“ mosta i 222 istovremeno zapaljene baklje već su obišle cijelu Hrvatsku, a Milohnić kaže da nema pauze – pripreme za bakljadu 2019. su već pred vratima:

-Mi smo oduševljeni, rekcije na ovogodišnje paljenje baklji su samo pozitivne, a mi ćemo se kao udruga potruditi da dogodine dodatno poboljšamo ovaj događaj te da za sljedeću godinu ispravimo neke organizacijske propuste, iskren je Milohnić.

Cijeli intervju s ovim nasmijanim navijačem HNK Rijeke pogledajte u nastavku

Plavo-bijeli otokPrijava na newsletter