Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Vertikalno lice Platka uz “bračni par” Pešekan
17.05.2019.

Pomalo nam se na Platku bliži događanje koje će zasigurno privući veliki broj posjetitelja, a radi se o manifestaciji Vertikalno lice Platka.

Organizatori pozivaju sve planinare, alpiniste, trekere, pustolovne i brdske trkače i bicikliste te sve ostale „outdooraše“ da se pridruže bez obzira na razinu forme i kondicije jer svi mogu pronaći nakon kako savladati Radeševo ili se odvoziti šumama Platka!

U nedjelju 9. lipnja 2019. rezervirajte za trail utrke od 5km, 10km i 20km te MTB trku od 23km, i Decathlon kombinaciju Run ‘n’ bike! START svih utrka je u podnožju Radeševa (kod zičare)! Najuspješnije očekuju vrijedne nagrade – startina za Valamar trail GREEN, startnina za Fužinarski polumaraton, Aura paketi, Decathlon poklon paketi te brojne druge nagrade.

Ove godine pripremili smo posebne utrke za najmlađe koje će uveseljavati, zagrijati i dodjeliti medalje – maskote HNK Rijeke, Pešekan i gđa. Pešekan! Utrke kreću u 12 sati, a prijave su na licu mjesta. Najuspješnije očekuje nagrada – karta (+ 1 za pratnju) za prvu domaću utakmicu HNK Rijeke u sezoni 2019./2020.

SATNICA:
Trail utrke na 5,10 i 20km - 10:30 h
MTB utrka i kombinacija (MTB dio) - 11.30 h
Dječje utke od: 12 h

Više informacija na http://platak.hr/sva-lice-platka/
Prijava na newsletter