Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Zajedno smo Rijeka: HNK Rijeka podržao “Homo si teć”
06.04.2017.

Leonard Zuta i Goodness Ajayi, nogometaši HNK Rijeka, u četvrtak su posjetili prodajno mjesto "Homo si teć" i pridružili se u promociji i potpori, festivalu sporta i rekreacije što će ove godine doživjeti svoje 21. izdanje.

Ovogodišnje izdanje donosi devet utrka pod sloganom “Zajedno smo Rijeka”.

Na prodajnom mjestu u gradu od 10 do 18 sati mogu se kupiti majice po cijeni do 40 kuna, a od svake kupnje pet kuna donira se programu "Moje mjesto pod suncem" kojim udruge "Centar za kulturu dijaloga" i "Šarolija" pomažu djeci iz egzistencijalno ugroženih obitelji.

Građani će ujedno imati priliku pomoći i dobrotvornim prilogom kojega će moći ubaciti u donatorsku kutiju, za što će dobiti prigodnu narukvicu kao sudionici Festivala.

HNK Rijeka i Homo si teć ove subote zajedno na Rujevici! Na dva štanda ispred stadiona održat će se humanitarna prodaja majica za akciju "Trčim i pomažem". Kupite svoju majicu s geslom #ZajednoSmoRijeka i u njoj podržite Rijeku na putu svojem cilju!"

Homo si teć – najava (2017.)Prijava na newsletter